Tandvård för hela familjen

Tandvård för hela familjen

Munhälsan är en viktig del för det allmänna hälsotillståndet och att inte ta hand om sin mun och tänder kan leda till olika problem som förvärrar på munhälsa och det allmänna hälsotillståndet. Genom regelbundna undersökningar kan vi tillsammans ta hand om din munhälsa så du slipper problem och besvär.
En frisk munhälsa med ett livslångt leende, det är vårat fokus.

Med bred kompetens och lång erfarenhet vill vi erbjuda tandvård till hela familjen.
Tandvård är gratis för barn och unga vuxna till de året man fyller 23 år. Ni väljer själva vilken tandläkare ert barn ska gå till och man rätt att byta tandläkare om man önskar. Hos oss får ditt barn samma tandläkare, så den känner sig trygg och tandläkaren följer ert barns tandutveckling för att tidigt kunna hjälpa och ge ert barn den bästa tandvården.

Förutom gratis barn och ungdomstandvård utför vi allt inom allmäntandvård t.ex fyllningar, kronor och broar, implantat, bettskenor, anti apnéskenor, extraktioner, estetisk tandvård med blekning, fasader och tandreglering. Fråga oss gärna så berättar vi mera.

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen hos oss. Här träffar du samma tandläkare, tandsköterska och tandhygienist vid dina besök hos oss, så din vård blir kontinuerlig och säker.