Kliniken på Båstadsvägen 13

Kliniken på Båstadsvägen 13 har funnit sedan 1940-talet. Genom tiderna har kliniken genomgått en del förändringar och byggs ut i olika omgångar. Idag finner ni oss i ljusa och trevliga lokaler med moderna utrustningar.

Alla vi som arbetar på kliniken har lång erfarenhet av tandvård och är alla utbildade i Sverige. Vi utför allt inom tandvård och har ett nära samarbete med specialisttandläkare om det skulle finns behov av specialisttandvård.

Vårt fokus är en frisk munhälsa med ett livslångt vackert leende!

Vårt team

Tandläkare Andreas

Andreas Nyblaeus

Tandläkare

TANDSKÖTERSKA Angelica

Angelica

TANDSKÖTERSKA

Jeanette-Tandhygiesnit_Tandläkarna-Björkhagen

Jeanette Winberg

Tandhygienist

Tandlakarna-Bjorkhagen-medarbetare-1

Inger

tandsköterska

Recensioner

Karin Lundqvist
Karin Lundqvist
2023-12-20
Både jag och sambo har världens bästa tandläkarvård 100 m hemifrån. Båda har alltid haft svårt för tandläkare. Nu är rutinkoll inga problem. Superpersonal, rekommenderar 10/10! Ni är bäst 🙂
Laila Aggemo
Laila Aggemo
2023-10-16
Jag har letat och letat, plötsligt fanns där en tandläkarmottagning som jag kan gå till utan att känna obehag. Bästa Andreas med kollegor ni är så proffsiga och trevliga🤗🤩
Maria Larsson
Maria Larsson
2023-09-26
Bästa stället så trevliga och underbart bemötande
Pelle Lundberg
Pelle Lundberg
2023-04-02
Började gå hos Andreas när han hade praktik i Huddinge. Men åker gärna till björkhagen för att få bästa tandläkaren.
Christoffer Carlsson
Christoffer Carlsson
2022-11-22
Fantastiskt trevliga och service minded
Sussie Stenberg
Sussie Stenberg
2022-11-02
Tack världens bästa tandläkare Andreas och tandsköterska Angelica, ihop med underbara tandhygienist Jeanette skapar ni trygga möten i lugn miljö. Kan varmt rekommendera kliniken!
Sandra Grufman
Sandra Grufman
2022-01-13
Gick i Huddinge hos Andreas .Fick leta för att hitta honom igen. Hit till Björkhagen tar jag hela familjen och åker gärna lite längre för denna klinik. Här får du tandvård och bemötande utöver det vanliga❤ KRAM
Jonas And
Jonas And
2021-03-30
Andreas är kanon med barnen. Har en dotter med grov sprutfobi, men inga problem hos Andreas. Tansköterskorna Angelica och Inger är väldigt bemötande och trevliga dem med. Kan varmt rekommenderas!
Annie Arvidsson
Annie Arvidsson
2020-12-29
Andreas är en seriös och duktig tandläkare som tar sig tid med sina patienter och beskriver och förklarar olika behandlingsalternativ på ett mycket pedagogiskt sätt.Ger honom oförbehållsamt mina bästa rekommendationer.